SEYDALİ GÖNEL ile AŞKIN YEDİ MENZİLİ Romanı Üzerine Sohbet
SEYDALİ GÖNEL ile AŞKIN YEDİ MENZİLİ Romanı Üzerine Sohbet
Haluk İnanıcı ile “Endülüs’ü Farklı Gezmek” üzerine…
İhsan Dindar Röportajı – Milliyet.com.tr – Tatil sayfası
Endülüs’e ilk gidişimde gördüklerimden çok etkilenmiştim. O ziyaretim bir tur şirketi aracılığıyla ve rehber eşliğinde oldu.
Dinle Lisa
Çağlayan ÇEVİK – Hürriyet Gazetesi
Önce bir itiraf: ‘Dinle Lisa’nın ilk sayfalarında, gençken örgütsel mücadelenin içine girmiş bir kahramanla karşılaşınca bir ürktüm. Çünkü, yine, darbe zamanı tutuklanıp bir süre hapis yatmış ve insanlık dışı işkencelere maruz kaldıktan sonra, yeni hayatına adapte olmakta zorlanan ‘küçük burjuva’ endişeleri içinde bir adamın hezeyanlarını okuyacağımı düşündüm.
Aşkın Yedi Menzili
Cumhuriyet, Kitap Eki
Gerçek dinin sevgi, inanışın ise merhamet üzre kurulduğu, aklın kiraya değil insanın kendi kullanımına sunulduğu bir dünyanın vurgusu ‘Aşkın Yedi Menzili’.
Arzu edişin romanı
Büşra Bakan – T24
Aşkın Yedi Menzili’nde emin olduğumuz tek şey var; aslında tek bir yolculuk bu, biz de romanın karakterleri de ustaca örülmüş bir yolculuk ağında ilerliyoruz ve ilerledikçe romanın kurgusuna ve şiirselliğine hayran oluyoruz.
Aşkın her türlüsü sırayla başrolde…
Efnan Atmaca – Radikal Kitap
Aşkın Yedi Menzili’, aşkın ve yeni bir inanışın peşinde bir yolculuğu anlatıyor. Bu yolculuk Ali’nin çocukları ile İsa’nın çocuklarını buluşturuyor.
Mukaddes Dünyanın Menzilleri
Erdin Galata – Bianet
Aşkın Yedi Menzili, ismiyle müsemma bir roman, yani derdini en başta anlatıyor, tedavisini ise romanın içerisinde kendine yer edinmiş sözcük, cümle kalıbı ve tasvirlerle ortaya koyuyor.
Umuda ve aşkın derinliğine çağıran; aşk derindir, yedi menzilde de yürünür diyen bir roman: Aşkın Yedi Menzili
Nedim Korhan Şengün
Haluk İnanıcı bir yazar. Üçüncü romanını yayınladı. İlk romanı, “Rugan Ayakkabılı Teğmen”‘den sonra, ikinci romanı, “Dinle Lisa”‘yı yayınladı
Herşey Aşkta Başlıyor, Askta Son Buluyor.
Duygu Durgun – T24
Moğollar akını nedeniyle kitleler halinde Anadolu’ya gelen Türkmen kabilelerin, Harzemşahların yer yurt tutamadığı, sıkıntılar arasında boğuştuğu, Selçuklular tarafından küçümsendiği bir dönem.